Σαλάτα Ρόκα Σπανάκι με Καπνιστό Σολωμό
Προετοιμάζουμε το χώρο εργασίας.
Καθαρίζουμε, πλένουμε και στραγγίζουμε το σπανάκι και τη ρόκα.
Καθαρίζουμε το καρότο και το τρίβουμε στο τρίφτη.
Κόβουμε το σολωμό σε κομμάτια μεσσαίου μεγέθους.
Στήνουμε το πιάτο βάζοντας κάτω τη ρόκα με το σπανάκι, από πάνω το καπνιστό σολωμό, τα τοματίνια και τελειώνουμε προσθέτοντας τα τοματίνια κομμένα στη μέση, ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι.
Καλή σας όρεξη…
Συστατικά
(για 4 άτομα)- 100 γρ. καπνιστό σολωμό Φιλανδίας
- 100 γρ. ρόκα άγρια
- 100 γρ. σπανάκι
- 4 τοματίνια
- μισό καρότο
- 1 κ. γλυκού άνηθο
- ελαιόλαδο
-
αλάτι, πιπέρι
Credits
Κείμενο: Ρήγας ΡηγόπουλοςΦωτογραφία: Ζέτα Παπαϊωάννου
Food Styling: Ζέτα Παπαϊωάννου
Παρατηρήσεις
Σχετικές συνταγές
Αναζήτηση στο Food Project
hot chili links
-
Γαστρονομικά Νέα
-
Ακολουθήστε μας
-
Γλωσσάρι
-
Υπηρεσίες για Επιχειρήσεις
-
Cooking Lessons in Athens