Τελειοποιώντας τους Τρόπους Κοπής
Δείτε στο βίντεο ένα από τα πρώτα μαθήματα που γίνονται σε όλες τις σχολές μαγειρικής του κόσμου.
Σε αυτό το βίντεο θα μάθουμε τα βασικά όσον αφορά τους τρόπους κοπής, τα μαχαίρια κ.α. Η κάθε συνταγή ανάλογα με το είδος της θέλει και τα υλικά της κομμένα με διαφορετικό τρόπο...
Είναι λίγο μεγάλο αλλά σίγουρα αξίζει το κόπο γιατί αυτές τις γνώσεις θα τις πληρώνατε σε κάποια σχολή η σεμινάριο.
Αναλυτικά θα μάθουμε:
Σε αυτό το βίντεο θα μάθουμε τα βασικά όσον αφορά τους τρόπους κοπής, τα μαχαίρια κ.α. Η κάθε συνταγή ανάλογα με το είδος της θέλει και τα υλικά της κομμένα με διαφορετικό τρόπο...
Είναι λίγο μεγάλο αλλά σίγουρα αξίζει το κόπο γιατί αυτές τις γνώσεις θα τις πληρώνατε σε κάποια σχολή η σεμινάριο.
Αναλυτικά θα μάθουμε:
- Τους βασικούς τρόπους κοπής (μπρινουάζ, ζουλιέν κ.α.)
- Τί μαχαίρια χρειαζόμαστε στη κουζίνα μας
- Πώς κρατάμε το μαχαίρι και τί κάνουμε με το άλλο χέρι
- Πώς ακονίζουμε το μαχαίρι
- Τί προφυλάξεις παίρνουμε για να μην τραυματίσουμε κάποιον μέσα σε μία κουζίνα
- Τις κυρίαρχες τεχνικές κοπής ανά το κόσμο
Credits
Βίντεο-Μοντάζ: Νίκος ΞεπαπαδάκηςΚείμενο: Ρήγας Ρηγόπουλος
Φωτογραφία: Νίκος Ξεπαπαδάκης
Αναζήτηση στο Food Project
hot chili links
-
Γαστρονομικά Νέα
-
Ακολουθήστε μας
-
Γλωσσάρι
-
Υπηρεσίες για Επιχειρήσεις
-
Cooking Lessons in Athens