Κρέπα Σοκολάτα Μπανάνα

Προετοιμάζουμε το χώρο εργασίας.

Φτιάχνουμε τις κρέπες:
Βάζουμε όλα τα υλικά για τις κρέπες σε ένα μπολ ανακατεύουμε πολύ καλά με ένα σύρμα χειρός. Περνάμε τη ζύμη από σουρωτήρι. Κάνουμε τις κρέπες σε μικρό αντικολλητικό τηγάνι με λίγο μείγμα για να γίνουν λεπτές. Τις αποσύρουμε και τις βάζουμε σε μία σχαρίτσα.

Φτιάχνουμε τη γέμιση:
Βάζουμε πάλι τις κρέπες στο τηγάνι, σε χαμηλή φωτιά.
 
Σπάμε στο μπλέντερ τα αμύγδαλα.
 
Προσθέτουμε στις κρέπες τη κρέμα φουντουκιού, τα αμύγδαλα, τις μπανάνες λεπτοκομμένες και διπλώνουμε.
 
Μέχρι να ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία θα έχει ζεσταθεί ικανοποιητικά.
 
Καλή σας όρεξη...

Συστατικά

(για 4 άτομα)
ζύμη κρέπας:
  • 125 χλ. γάλα
  • 60 γρ. αλεύρι
  • 10 χλ. σπορέλαιο
  • 1 αβγό
  • αλάτι
γέμιση:
  • 150 γρ. κρέμα φουντούκι (μερέντα)
  • 2 μπανάνες
  • 40 γρ. αμύγδαλα σπασμένα

Credits

Κείμενο: Ρήγας Ρηγόπουλος
Φωτογραφία: Ζέτα Παπαϊωάννου
Food Styling: Ζέτα Παπαϊωάννου
Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε νόστιμα νέα!