Cocktail Μάνγκο
Προετοιμάζουμε το χώρο εργασίας.
Ξεφλουδίζουμε και κόβουμε το μάνγκο. Το βάζουμε στο μπλέντερ μαζί με το χυμό μοσχολέμονου και χτυπάμε για 5 έπτά μέχρι να πολτοποιηθούν. Γεμίζουμε 6 ποτήρια με πάγο και σερβίρουμε πρώτα τη βότκα και μετά το χυμό μάνγκο. Γαρνίρουμε με τα κλωνάρια δυόσμου.
Μπορούμε αντί για μάνγκο να χρησιμοποιήσουμε καρπούζι.
Ξεφλουδίζουμε και κόβουμε το μάνγκο. Το βάζουμε στο μπλέντερ μαζί με το χυμό μοσχολέμονου και χτυπάμε για 5 έπτά μέχρι να πολτοποιηθούν. Γεμίζουμε 6 ποτήρια με πάγο και σερβίρουμε πρώτα τη βότκα και μετά το χυμό μάνγκο. Γαρνίρουμε με τα κλωνάρια δυόσμου.
Μπορούμε αντί για μάνγκο να χρησιμοποιήσουμε καρπούζι.
Συστατικά
(για 6 κοκτέιλ)
- 2 τεμ. μάνγκο ώριμα μεγάλα
- 6 φύλλα δυόσμου
- 1 τεμ. μοσχολέμονο χυμός
- 500 χλ. πορτοκάλι χυμός
- 6 μεζούρες βότκα
- πάγος κ.π.
- 12 κλωνάρια δυόσμου (για το γαρνίρισμα)
Credits
Βίντεο-Μοντάζ: Συλβέστρος ΔημήτρηςΚείμενο: Ρήγας Ρηγόπουλος
Φωτογραφία: Συλβέστρος Δημήτρης
Παρατηρήσεις
Σχετικές συνταγές
Αναζήτηση στο Food Project
hot chili links
-
Γαστρονομικά Νέα
-
Ακολουθήστε μας
-
Γλωσσάρι
-
Υπηρεσίες για Επιχειρήσεις
-
Cooking Lessons in Athens