Χαλούμι στα Κάρβουνα με Θυμάρι και Λουίζα
Προετοιμάζουμε το χώρο εργασίας.
Κόβουμε το χαλούμι και τις ντομάτες σε χοντρές φέτες. Τα μαρινάρουμε για 5 λεπτά με αλάτι χοντρό, λίγο πιπέρι, θυμάρι, ελαιόλαδο και προαιρετικά με λουίζα.
Ταυτόχρονα καθαρίζουμε και πλένουμε καλά τη ρόκα.
Προσθερμαίνουμε τη σχάρα, βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και κατόπιν ψήνουμε το χαλούμι και τις ντομάτες μέχρι να μαλακώσει και να πάρει χρώμα.
Στήνουμε το πιάτο βάζουντας κάτω τη ρόκα και από πάνω τη ντομάτα και τέλος το χαλούμι.
Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
Καλή σας όρεξη…
Κόβουμε το χαλούμι και τις ντομάτες σε χοντρές φέτες. Τα μαρινάρουμε για 5 λεπτά με αλάτι χοντρό, λίγο πιπέρι, θυμάρι, ελαιόλαδο και προαιρετικά με λουίζα.
Ταυτόχρονα καθαρίζουμε και πλένουμε καλά τη ρόκα.
Προσθερμαίνουμε τη σχάρα, βάζουμε λίγο ελαιόλαδο και κατόπιν ψήνουμε το χαλούμι και τις ντομάτες μέχρι να μαλακώσει και να πάρει χρώμα.
Στήνουμε το πιάτο βάζουντας κάτω τη ρόκα και από πάνω τη ντομάτα και τέλος το χαλούμι.
Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
Καλή σας όρεξη…
Συστατικά
(για 4 άτομα)- 200 γρ. τυρί χαλούμι
- 2 ντομάτες σκληρές
- λίγο ρόκα
- αλάτι, πιπέρι
- ελαιόλαδο
- θυμάρι
- λουίζα
Credits
Κείμενο: Ρήγας ΡηγόπουλοςΦωτογραφία: Ζέτα Παπαϊωάννου
Food Styling: Ζέτα Παπαϊωάννου
Αναζήτηση στο Food Project
hot chili links
-
Γαστρονομικά Νέα
-
Ακολουθήστε μας
-
Γλωσσάρι
-
Υπηρεσίες για Επιχειρήσεις
-
Cooking Lessons in Athens