Προσούτο με Πεπόνι
Κόβουμε ένα πεπόνι σε κομμάτια των 2,5 εκ. Τεμαχίζουμε το προσούτο ή το χαμόν σεράνο σε μικρές λωρίδες. Τυλίγουμε μία λωρίδα προσούτο γύρω από κάθε κομμάτι πεπονιού και στερεώνουμε είτε με οδοντογλυφίδα είτε με καλαμάκι.
Συστατικά
- Ένα πεπόνι μικρό
- 10-15 φέτες προσούτο ή jamon
- οδοντογλυφίδες
Credits
Αναζήτηση στο Food Project
hot chili links
-
Γαστρονομικά Νέα
-
Ακολουθήστε μας
-
Γλωσσάρι
-
Υπηρεσίες για Επιχειρήσεις
-
Cooking Lessons in Athens