Ζελεδάκι από Τζίν με Αγγούρι Μπούκοβο και Αγάρ-Αγάρ και Μέλι

Προετοιμάζουμε το χώρο εργασίας.
 
Τρίβουμε και στραγγίζουμε καλά το αγγούρι
 
Βάζουμε σε μία κατσαρόλα το τζίν, το νερό, το μέλι, το αγάρ-αγάρ και ζεσταίνουμε μέχρι να πάρει μία βράση, ανακατεύοντας διαρκώς.
 
Αποσύρουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε το αγγούρι, αλάτι, πιπέρι, προαιρετικά μπορούμε να βάλουμε και λίγο μπούκοβο.
 
Ανακατεύουμε καλά και περνάμε το μίγμα σε ένα ταψί, το βάζουμε στη κατάψυξη μέχρι να δέσει. Κατόπιν το κόβουμε σε κομμάτια.
 
Έτοιμο για σερβίρισμα...
 
Δώστε το μαζί με άλλα finger food σαν ξεχωριστό μεζεδάκι στο bar σας ή στο σπίτι. Θα το σερβίρουμε δίπλα σε ένα υψηλής ποιότητας τζίν.

Συστατικά

(για 8-12άτομα)
100ml Τζιν
200ml νερό
1 κ. σούπας μέλι
½ αγγούρι τριμμένο, στραγγισμένο
15 γρ. αγάρ-αγάρ
ένα μεγάλο ίσιο ταψί
αλάτι χοντρό
πιπέρι φρέσκο

Credits

Κείμενο: Ρήγας Ρηγόπουλος
Food Styling: Ρήγας Ρηγόπουλος
Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε νόστιμα νέα!