Μυζήθρα
Αφού έχουμε μαζέψει το υγρό που θα βγάλει το τυρί όσο στραγγίζει (βλέπε συνταγή τυριού), το βάζουμε σε μια κατσαρόλα και το βράζουμε καλά.
Στην συνέχεια το βάζουμε σε μια "μαντίλα" και το αφήνουμε να στραγγίσει καλά.
Αφού στραγγίσει καλά την βγάζουμε την μυζήθρα από την "μαντίλα" και την αλατίζουμε.
Στην συνέχεια το βάζουμε σε μια "μαντίλα" και το αφήνουμε να στραγγίσει καλά.
Αφού στραγγίσει καλά την βγάζουμε την μυζήθρα από την "μαντίλα" και την αλατίζουμε.
Συστατικά
- 10 λίτρα γάλα
- 1 κουτ. γλυκού μαγιά
- αλάτι λίγο
- τουλουπάνι (πανί)
Credits
Σχετικές συνταγές
Αναζήτηση στο Food Project
hot chili links
-
Γαστρονομικά Νέα
-
Ακολουθήστε μας
-
Γλωσσάρι
-
Υπηρεσίες για Επιχειρήσεις
-
Cooking Lessons in Athens