Αβγά Τηγανητά Γαλλικός Τρόπος
Προετοιμάζουμε το χώρο εργασίας.
Σπάμε τα αβγά σε αρκετο καυτό λάδι, ώστε να κουκουλωθούν και να ψηθούν για 2-3 λεπτά. Ο κρόκος πρέπει να είναι κρεμώδης.
Τα σερβίρουμε πάνω σε κρουτόν κυρίως για να απορροφήσει το πολύ λάδι.
Τα σερβίρουμε πάνω σε κρουτόν κυρίως για να απορροφήσει το πολύ λάδι.
Συστατικά
- 2 αβγά ανά άτομο
- λιπαρή ουσία
- ελαιόλαδο
Credits
Παρατηρήσεις
Σχετικές συνταγές
Αναζήτηση στο Food Project
hot chili links
-
Γαστρονομικά Νέα
-
Ακολουθήστε μας
-
Γλωσσάρι
-
Υπηρεσίες για Επιχειρήσεις
-
Cooking Lessons in Athens