Αβγά Τηγανητά Μάτια
Πρετοιμάζουμε το χώρο εργασίας.
Σπάμε τα αβγά μέσα σε ένα τηγανάκι με λίγο καυτό ελαιόλαδο και τηγανίζουμε για 3-4 λεπτά περιχύνοντάς τα κατα τη διάρκεια του τηγανίσματος με το ίδιο ζεστό ελαιόλαδο.
Συστατικά
- 2 αβγά ανά άτομο
- λιπαρή ουσία
- ελαιόλαδο
Credits
Κείμενο: Ρήγας ΡηγόπουλοςΠαρατηρήσεις
Σχετικές συνταγές
Αναζήτηση στο Food Project
hot chili links
-
Γαστρονομικά Νέα
-
Ακολουθήστε μας
-
Γλωσσάρι
-
Υπηρεσίες για Επιχειρήσεις
-
Cooking Lessons in Athens