Ουγγρικό Γκούλας
Προετοιμάζουμε το χώρο εργασίας.
Προετοιμάζουμε τις τομάτες όπως στις φωτογραφίες και τις κόβουμε σε μικρά κομμάτια.
Το σοτάρουμε με το λάδι ,το κρεμμύδι ,το σκόρδο ψιλοκομμένο και μια κουταλιά κοφτή αλεύρι για μερικά λεπτά
Ρίχνουμε το αλάτι ,την γλυκιά πάπρικα, τη καυτερή πάπρικα και τις ντομάτες.
Αφήνουμε το φαγητό μας να σιγοβράσει για 1 ½ - 2 ώρες
Το σερβίρουμε με χυλοπίτες.
Προετοιμάζουμε τις τομάτες όπως στις φωτογραφίες και τις κόβουμε σε μικρά κομμάτια.
Αφαιρούμε από το κρέας το κόκαλο και το κόβουμε σε κύβους 2 εκ.
Το σοτάρουμε με το λάδι ,το κρεμμύδι ,το σκόρδο ψιλοκομμένο και μια κουταλιά κοφτή αλεύρι για μερικά λεπτά
Ρίχνουμε το αλάτι ,την γλυκιά πάπρικα, τη καυτερή πάπρικα και τις ντομάτες.
Αφήνουμε το φαγητό μας να σιγοβράσει για 1 ½ - 2 ώρες
Το σερβίρουμε με χυλοπίτες.
Συστατικά
(υλικά για 4 άτομα)- 1 κιλό χοιρινό και μοσχαρίσιο κρέας
- ½ φλιτζάνι τσαγιού λάδι
- 4 κρεμμύδια ψιλοκομμένα
- 2 σκελίδες σκόρδο
- Αλεύρι
- 2 κουταλάκια αλάτι
- 1-2 κουτ. σούπας πάπρικα γλυκιά
- 1 κουτ. σούπας πάπρικα καυτερή
- 1 κιλό ντομάτες
Credits
Κείμενο: Ρήγας ΡηγόπουλοςΦωτογραφία: Ζέτα Παπαϊωάννου
Αναζήτηση στο Food Project
hot chili links
-
Γαστρονομικά Νέα
-
Ακολουθήστε μας
-
Γλωσσάρι
-
Υπηρεσίες για Επιχειρήσεις
-
Cooking Lessons in Athens