Σχάρας

Προετοιμάζουμε το χώρο εργασίας.

Μαρινάρουμε για 2 λεπτά το φιλέτο ή το κιλότο με ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι.

Το βάζουμε στη σχάρα σε δυνατή φωτιά και από τις δύο πλευρές.

Εάν θέλουμε να του δώσουμε το ωραίο σχήμα που είναι σαν τετράγωνα, το γυρνάμε κατά 90 μοίρες από κάθε πλευρά.

Συστατικά

  • Φιλέτο μόσχου ή κιλότο ή μπριζόλα           
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Credits

Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε νόστιμα νέα!