Μπρεζέ
Προετοιμάζουμε το χώρο εργασίας.
Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το καρότο και το σέλινο όλα χοντροκομμένα και σβήνουμε με κρασί.
Προσθέτουμε τα ανάλογα υγρά, καλύπτουμε με ένα καπάκι και ψήνουμε στο φούρνο στους 200ο C.
Τσιγαρίζουμε το νουά απ’ όλες τις πλευρές με τη λιπαρή ουσία.
Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το καρότο και το σέλινο όλα χοντροκομμένα και σβήνουμε με κρασί.
Προσθέτουμε τα ανάλογα υγρά, καλύπτουμε με ένα καπάκι και ψήνουμε στο φούρνο στους 200ο C.
Μπορούμε να πάρουμε γλάσο κρέατος αφήνοντας να εξατμιστούν περισσότερο τα υγρά της παρασκευής.
Συστατικά
- Νουά μόσχου
- Καρότο
- Κρεμμύδι
- Σέλινο
- Κρασί λευκό
- Λιπαρή ουσία
- Αλάτι
- Πιπέρι μαύρο
- Νερό ή φον σκούρο
Credits
Κείμενο: Ρήγας ΡηγόπουλοςΣχετικές συνταγές
Αναζήτηση στο Food Project
hot chili links
-
Γαστρονομικά Νέα
-
Ακολουθήστε μας
-
Γλωσσάρι
-
Υπηρεσίες για Επιχειρήσεις
-
Cooking Lessons in Athens