Ελληνική Σαλάτα Ζυμαρικών
Προετοιμάζουμε το χώρο εργασίας.
Βράζουμε τις βίδες για όσο χρόνο λέει το πακέτο, τις σουρώνουμε και τις κρυώνουμε σε άφθονο τρεχούμενο νερό.
Καθαρίζουμε, πλένουμε και κόβουμε στο δύο τα τοματίνια. Κόβουμε τις ελιές στη μέση και αφαιρούμε το κουκούτσι. Κόβουμε τη φέτα σε μικρά κυβάκια και ψιλοκόβουμε το μαϊντανό (όπως στο βίντεο).
Σε μία βαθιά σαλατιέρα βάζουμε τα ζυμαρικά, τη φέτα, τις ελιές, τα τοματίνια, το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού, τα καρυκεύμετα και ανακατεύουμε. Τέλος προσθέτουμε το ψιλοκομμένο μαϊντανό και σερβίρουμε.
Βράζουμε τις βίδες για όσο χρόνο λέει το πακέτο, τις σουρώνουμε και τις κρυώνουμε σε άφθονο τρεχούμενο νερό.
Καθαρίζουμε, πλένουμε και κόβουμε στο δύο τα τοματίνια. Κόβουμε τις ελιές στη μέση και αφαιρούμε το κουκούτσι. Κόβουμε τη φέτα σε μικρά κυβάκια και ψιλοκόβουμε το μαϊντανό (όπως στο βίντεο).
Σε μία βαθιά σαλατιέρα βάζουμε τα ζυμαρικά, τη φέτα, τις ελιές, τα τοματίνια, το ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού, τα καρυκεύμετα και ανακατεύουμε. Τέλος προσθέτουμε το ψιλοκομμένο μαϊντανό και σερβίρουμε.
Συστατικά
(για 4 άτομα)- 300 γρ. ζυμαρικά βίδες
- 10 τοματίνια
- 150 γρ. φέτα
- 12 ελιές μαύρες
- 1 κ. σούπας μαϊντανό
- αλάτι, πιπέρι, θυμάρι
- χυμό μισού λεμονιού
- ελαιόλαδο
Credits
Παρατηρήσεις
Σχετικές συνταγές
Αναζήτηση στο Food Project
hot chili links
Τελευταία άρθρα από την ομάδα του food project...
-
Γαστρονομικά Νέα
-
Ακολουθήστε μας
-
Γλωσσάρι
-
Υπηρεσίες για Επιχειρήσεις
-
Cooking Lessons in Athens