Βούτυρο Μουστάρδας
Προετοιμάζουμε το χώρο εργασίας.
Βγάζουμε το βούτυρο από το ψυγείο να μαλακώσει και κόβουμε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο για το τύλιγμα.
Βάζουμε όλα τα υλικά σε μπολ και με μία σπάτουλα ζαχαροπλαστικής τα δουλεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Με ένα κουτάλι τα απλώνουμε στο αλουμινόχαρτο και το κλέινουμε, σχηματίζοντας "πούρο".
Με το συγκεκριμένο βούτυρο ταιριάζει να αρωματίσουμε ένα κομμάτι κρέας (κυρίως μοσχάρι) που θα κάνουμε σωτέ στο τηγάνι.
Μπορούμε επίσης να αλέιψουμε ψωμάκια και να τα βάλουμε για λίγο στο γκριλ του φούρνου, φτιάχνοντας έτσι ένα ωραίο finger food.
Διατηρείται στο ψυγείο.
Βγάζουμε το βούτυρο από το ψυγείο να μαλακώσει και κόβουμε ένα κομμάτι αλουμινόχαρτο για το τύλιγμα.
Βάζουμε όλα τα υλικά σε μπολ και με μία σπάτουλα ζαχαροπλαστικής τα δουλεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Με ένα κουτάλι τα απλώνουμε στο αλουμινόχαρτο και το κλέινουμε, σχηματίζοντας "πούρο".
Με το συγκεκριμένο βούτυρο ταιριάζει να αρωματίσουμε ένα κομμάτι κρέας (κυρίως μοσχάρι) που θα κάνουμε σωτέ στο τηγάνι.
Μπορούμε επίσης να αλέιψουμε ψωμάκια και να τα βάλουμε για λίγο στο γκριλ του φούρνου, φτιάχνοντας έτσι ένα ωραίο finger food.
Διατηρείται στο ψυγείο.
Συστατικά
- 100 γρ. βούτυρο ανάλατο
- 1 κ. σούπας μουστάρδα
- αλάτι
- πιπέρι
- χυμός λεμόνι (λίγο)
Credits
Βίντεο-Μοντάζ: Δημήτρης ΑναγνωστόπουλοςΚείμενο: Ρήγας Ρηγόπουλος
Παρατηρήσεις
Σχετικές συνταγές
Αναζήτηση στο Food Project
hot chili links
-
Γαστρονομικά Νέα
-
Ακολουθήστε μας
-
Γλωσσάρι
-
Υπηρεσίες για Επιχειρήσεις
-
Cooking Lessons in Athens