Σαλάτα Κολοκύθι Αγγούρι με Ντρέσινγκ από Μηλόξιδο

Προετοιμάζουμε το χώρο εργασίας.
 
Βάζουμε όλα τα υλικά για τη σάλτσα σε ένα μπολ και ανακατεύουμε με ένα σύρμα χειρός.
 
Βράζουμε τα κολοκύθια ολόκληρα σε κοχλάζον αλατισμένο νερό για 4 λεπτά, στραγγίζουμε και τα κρυώνουμε. Τα κόβουμε σε πολύ λεπτές φέτες με το εργαλείο του ξεφλουδίσματος ή με ένα μαχαίρι.
 
Κόβουμε με τον ίδιο τρόπο και τα αγγούρια.
 
Βάζουμε τα κολοκύθια και τα αγγούρια σε μία σαλατιέρα και περιχύνουμε με τη σάλτσα.
 
Καλή σας όρεξη…

Συστατικά

(για 4 άτομα)
  • 2 κολοκύθια μεγάλα
  • 2 αγγούρια μεγάλα
  • ελαιόλαδο
για τη σάλτσα:
  • 3 κ. σούπας ελαιόλαδο
  • 1 κ. σούπας μηλόξυδο
  • 1 κ. γλυκού μαρμελάδα
  • 2 κλωνάρια φρέσκια ρίγανη
  • αλάτι χοντρό
  • πιπέρι φρέσκο

Credits

Κείμενο: Ρήγας Ρηγόπουλος
Φωτογραφία: Ζέτα Παπαϊωάννου
Food Styling: Ρήγας Ρηγόπουλος
Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε νόστιμα νέα!