Linguine Αλόλιο

Προετοιμάζουμε το χώρο εργασίας.
 
Βράζουμε τα linguine σε κοχλάζον αλατισμένο νερό για ένα λεπτό λιγότερο από το χρόνο που λέει το πακέτο.
 
 Ταυτόχρονα ψιλοκόβουμε το μαϊντανό, το σκόρδο και τις πιπεριές.
 
Βάζουμε σε ένα μεγάλο τηγάνι το ελαιόλαδο να ζεσταθεί και τσιαγαρίζουμε ελαφρά το σκόρδο για ένα λεπτό και κατόπιν προσθέτουμε το μπούκοβο, το μαϊντανό και το πιπέρι καγιέν.
 
Στραγγίζουμε τα μακαρόνια και αμέσως τα βάζουμε στο τηγάνι. Προσθέτουμε αλάτι και ανακατευουμε.
 
Τα μαγειρεύουμε στο τηγάνι για ένα λεπτό ακόμα και αποσύρουμε.
 
Σερβίρουμε και πασπαλίζουμε με τυρί της αρεσκείας μας.
 
Καλή σας όρεξη...

Συστατικά

για 4 άτομα
  • 500 γρ. linguine
  • 4 σκελ. σκόρδο
  • ½ ματσάκι μαϊντανό
  • 4 πιπεριές καυτερές κόκκινες μικρές
  • πιπέρι καγιέν
  • αλάτι χοντρό
  • πιπέρι φρέσκο
  • 3-4 κ. σούπας ελαιόλαδο

Credits

Κείμενο: Ρήγας Ρηγόπουλος
Φωτογραφία: Ζέτα Παπαϊωάννου
Food Styling: Ζέτα Παπαϊωάννου
Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε νόστιμα νέα!