Αραβικές Πιτούλες με Αρωματικά και Τυρί
Κόβουμε την κάθε αραβική πίτα σε 4 κομμάτια.
Βάζουμε το κομμάτια σε λαδωμένο ταψί.
Ανακατεύουμε το βούτυρο με το μαϊντανό, το σκόρδο ψιλοκομμένο και το βασιλικό και εν συνεχεία αλείφουμε τις πίτες με αυτό.
Πασπαλίζουμε με τη παρμεζάνα και ψήνουμε στο φούρνο για 10 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.
Βάζουμε το κομμάτια σε λαδωμένο ταψί.
Ανακατεύουμε το βούτυρο με το μαϊντανό, το σκόρδο ψιλοκομμένο και το βασιλικό και εν συνεχεία αλείφουμε τις πίτες με αυτό.
Πασπαλίζουμε με τη παρμεζάνα και ψήνουμε στο φούρνο για 10 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.
Συστατικά
(για 4-6 άτομα)- 5 αραβικές πίτες
- 3 σκελ. σκόρδο
- 1 φλυτζ. βούτυρο λιωμένο
- τριμμένη παρμεζάνα
- βασιλικός ψιλοκομμένος
- μαϊντανός ψιλοκομμένος
- ελαιόλαδο
Credits
Κείμενο: Ρήγας ΡηγόπουλοςΑναζήτηση στο Food Project
hot chili links
-
Γαστρονομικά Νέα
-
Ακολουθήστε μας
-
Γλωσσάρι
-
Υπηρεσίες για Επιχειρήσεις
-
Cooking Lessons in Athens