Αραβικές Πιτούλες με Αρωματικά και Τυρί

Κόβουμε την κάθε αραβική πίτα σε 4 κομμάτια.

Βάζουμε το κομμάτια σε λαδωμένο ταψί.

Ανακατεύουμε το βούτυρο με το μαϊντανό, το σκόρδο ψιλοκομμένο και το βασιλικό και εν συνεχεία αλείφουμε τις πίτες με αυτό.

Πασπαλίζουμε με τη παρμεζάνα και ψήνουμε στο φούρνο για 10 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.

Συστατικά

(για 4-6 άτομα)
  • 5 αραβικές πίτες
  • 3 σκελ. σκόρδο
  • 1 φλυτζ. βούτυρο λιωμένο
  • τριμμένη παρμεζάνα
  • βασιλικός ψιλοκομμένος
  • μαϊντανός ψιλοκομμένος
  • ελαιόλαδο

Credits

Κείμενο: Ρήγας Ρηγόπουλος
Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε νόστιμα νέα!