Τσίρος Μαρινάτος με Ρόκα και Φλούδες Καρότου σε Ποτήρι
Προετοιμάζουμε το χώρο εργασίας.
Πλένουμε τη ρόκα, στραγγίζουμε και κόβουμε μερικές φλούδες καρότου.
Σερβίρουμε σε ποτήρι ισπανικού τύπου κρασιού βάζοντας κάτω τη ρόκα και το καρότο, εν συνεχεία το τσίρο όρθιο και τελειώνουμε με ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι.
Το συγκεκριμένο figer food είναι μία όμορφη πρόταση σαν μεζές για τσίπουρο, ούζο, τσικουδιά ή και για βότκα.
Καλή σας απόλαυση...
Πλένουμε τη ρόκα, στραγγίζουμε και κόβουμε μερικές φλούδες καρότου.
Σερβίρουμε σε ποτήρι ισπανικού τύπου κρασιού βάζοντας κάτω τη ρόκα και το καρότο, εν συνεχεία το τσίρο όρθιο και τελειώνουμε με ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι.
Το συγκεκριμένο figer food είναι μία όμορφη πρόταση σαν μεζές για τσίπουρο, ούζο, τσικουδιά ή και για βότκα.
Καλή σας απόλαυση...
Συστατικά
(για 1 άτομο)- 80γρ. τσίρο μαρινάτο
- 10 φυλαράκια ρόκας
- 4-5 φλούδες καρότο
- ελαιόλαδο
- αλάτι χοντρό
- πιπέρι φρέσκο
Credits
Κείμενο: Ρήγας ΡηγόπουλοςFood Styling: Ρήγας Ρηγόπουλος
Αναζήτηση στο Food Project
hot chili links
-
Γαστρονομικά Νέα
-
Ακολουθήστε μας
-
Γλωσσάρι
-
Υπηρεσίες για Επιχειρήσεις
-
Cooking Lessons in Athens