Ταρτάρ Βουβαλίσιου Καβουρμά με Φινόκιο
Προετοιμάζουμε το χώρο εργασίας.
Κόβουμε το βουβαλίσιο καβουρμά σε ζάρια 0,5 εκατοστά.
Κόβουμε σε κυβάκια το φινόκιο και φιλοκόβουμε τον άνιθο και το φρέσκο κρεμμύδι.
Βάζουμε όλα τα υλικά μας σε ένα μπολ και ανακατεύουμε καλά.
Αν θέλουμε προσθέτουμε και λίγο δυόσμο.
Σερβίρουμε σ μικρά πιατάκα σας ορεκτικό ή με πράσινη σαλάτα σαν κυρίως πιάτο.
Καλή σας απόλαυση...
Υ.Γ. Ο βουβαλίσιος καβουρμάς «Το Χασαπάκι» γίνεται από 100% βουβαλίσιο κρέας που εκτρέφετε γύρω από τη λίμνη Κερκίνη. Ο σεβασμός στο προϊόν και στον καταναλωτή καθώς και η αγάπη είναι αυτά που κάνουν το βουβαλίσιο καβουρμά από Το Χασαπάκι εξαιρετικό....
Κόβουμε το βουβαλίσιο καβουρμά σε ζάρια 0,5 εκατοστά.
Κόβουμε σε κυβάκια το φινόκιο και φιλοκόβουμε τον άνιθο και το φρέσκο κρεμμύδι.
Βάζουμε όλα τα υλικά μας σε ένα μπολ και ανακατεύουμε καλά.
Αν θέλουμε προσθέτουμε και λίγο δυόσμο.
Σερβίρουμε σ μικρά πιατάκα σας ορεκτικό ή με πράσινη σαλάτα σαν κυρίως πιάτο.
Καλή σας απόλαυση...
Υ.Γ. Ο βουβαλίσιος καβουρμάς «Το Χασαπάκι» γίνεται από 100% βουβαλίσιο κρέας που εκτρέφετε γύρω από τη λίμνη Κερκίνη. Ο σεβασμός στο προϊόν και στον καταναλωτή καθώς και η αγάπη είναι αυτά που κάνουν το βουβαλίσιο καβουρμά από Το Χασαπάκι εξαιρετικό....
Συστατικά
(για 4 άτομα)- 300γρ. καβουρμά βουβαλίσιο «Το Χασαπάκι»
- 1 τεμ. φινόκιο
- 3-4 φρ. κρεμμύδια
- ¼ ματσάκι άνιθο
- ελαιόλαδο
- 1 τεμ. χυμό λεμονιού
- αλάτι χοντρό
- πιπέρι φρέσκο
Credits
Κείμενο: Ρήγας ΡηγόπουλοςFood Styling: Ρήγας Ρηγόπουλος
Αναζήτηση στο Food Project
hot chili links
-
Γαστρονομικά Νέα
-
Ακολουθήστε μας
-
Γλωσσάρι
-
Υπηρεσίες για Επιχειρήσεις
-
Cooking Lessons in Athens