Χοιρινό Ριγανάτο με Λάδι Τρούφας και Καπαρόμηλα

Προετοιμάζουμε το χώρο εργασίας.
 
Καθαρίζουμε τη λόλα και τη ρόκα, τα κόβουμε με το χέρι σε κομμάτια και τα πλένουμε με μπόλικο κρύο, τρεχούμενο νερό δύο φορές. Στεγνώνουμε και τα βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ και προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά για τη σαλάτα, τη γραβιέρα κομμένη σε λεπτές λωρίδες και τα ντοματίνια κομμένα στα τέσσερα. Ανακατεύουμε καλά και αφήνουμε στην άκρη.
 
Στήνουμε τα πιάτα μας.
 
Σε ίσιο πιάτο βάζουμε μία λωρίδα βαλσάμικο, από πάνω τοποθετούμε το χοιρινό ριγανάτο από «Το Χασαπάκι», κόβουμε τα καπαρόμηλα σε λεπτές λωρίδες και βάζουμε πάνω από το χοιρινό.
 
Προσθέτουμε λίγο λάδι τρούφας, αλάτι και πιπέρι.
 
Εν συνεχεία σερβίρουμε δίπλα τη σαλάτα.
 
Καλή σας απόλαυση.
 
Υ.Γ. Το χοιρινό ριγανάτο από την εταιρεία «Το Χασαπάκι», που βρίσκετε στη λίμνη Κερκίνης είναι μία εξαιρετική επιλογή για έτοιμο χοιρινό, καπνιστό και μαριναρισμένο. Η γεύση του εκλεπτισμένη και με υπέροχη επίγευση.

Συστατικά

(για 4 άτομα)
  • 4 τεμ. χοιρινό ριγανάτο «Το Χασαπάκι»
  • 10 ml. λάδι τρούφας
  • 5-6 τεμ. καπαρόμηλα Κυκλάδων
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • βαλσάμικο (καλύτερα κρέμα)
για τη σαλάτα:
  • 1 ρόκα
  • ½ λόλα κόκκινη
  • 7-8 ντοματίνια
  • 50 gr. γραβιέρα Κρήτης
  • ελαιόλαδο
  • 30 ml. βαλσάμικο
  • 50 ml. μέλι
  • αλάτι
  • πιπέρι

Credits

Κείμενο: Ρήγας Ρηγόπουλος
Food Styling: Ρήγας Ρηγόπουλος
Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε νόστιμα νέα!