Εικόνες
-
Βήμα 1: Με ένα αιχμηρό μαχαίρι αφαιρούμε το κοτσάνι από τις τομάτες.
-
Βήμα 2: Σημαδεύουμε ένα μικρό σταυρό στη βάση της κάθε τομάτας.
-
Βήμα 3: Βυθίζουμε τις τομάτες σε μία κατσαρόλα με βραστό νερό για 10-20 δευτ. και τις βάζουμε σε ένα μπολ με κρύο νερό.
-
Βήμα 4: Αφαιρούμε τη φλούδα.
-
Βήμα 5: Με ένα κουταλάκι αφαιρούμε τα σπόρια. Τέλος αναλόγα πώς μας λέει η συνταγή κόβουμε π.χ κονκασέ.
-
Βήμα 1ο: Θα χρειαστούμε ένα μεγάλο μαχαίρι ή ένα αντικέιμενο για να χτυπήσουμε το σκόρδο.
-
Βήμα 2ο: Τοποθετούμε το σκόρδο στην επιφάνεια εργασίας και πιάνουμε το μαχαίρι όπως φαίνεται στη φωτογραφία.
-
Βήμα 3ο: Ασκούμε κατακόρυφη πίεση με αποτέλεσμα, το σκόρδο να "λιώσει". Αφαιρούμε με τα χέρια μας τη φλούδα και το κόβουμε όπως μας λέει η συνταγή.