Πατάτες Λιονέζ

Προετοιμάζουμε το χώρο εργασίας.

Καθαρίζουμε, πλένουμε και κόβουμε τις πατάτες σε φέτες.

Κόβουμε το κρεμμύδι σε φέτες και αυτό και το τσιγαρίζουμε σε λίγο ελαιόλαδο. Προσθέτουμε τις πατάτες και συνεχίζουμε το τσιγάρισμα προσπαθώντας να μή σπάσουμε τις πατάτες. Συνεχίζουμε το τσιγάρισμα και προσθέτουμε το αλάτι και το πιπέρι.

Βάζουμε τα υλικά μας σε ένα ταψί και τα βάζουμε στο φούρνο.

Στο τέλος πασπαλίζουμε με το ψιλοκομμένο μαϊντανό.

Συστατικά

(για 4 άτομα)
  • 1 κιλό πατάτες
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι
  • ¼ ματσάκι μαϊντανό
  • αλάτι χοντρό
  • πιπέρι μαύρο
  • ελαιόλαδο

Credits

Κείμενο: Ρήγας Ρηγόπουλος
Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε νόστιμα νέα!