Μήλο με αχλάδι

Το μήλο με το αχλάδι κάνουν έναν πολύ νόστιμο και θρεπτικό συνδυασμό.

Προετοιμάζουμε το χώρο εργασίας.

Πλένουμε, καθαρίζουμε και κόβουμε σε κομματάκια το μήλο και το αχλάδι.

Τα βάζουμε σε μία κατσαρολίτσα και τα καλύπτουμε με χυμό μήλου ή νερό.

Τα βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν και αποσύρουμε.

Τα βάζουμε στο μπλέντερ και τα χτυπάμε μέχρι να γίνουν πουρές.

Συστατικά

(για 2-3 μερίδες)
  • μισό μήλο
  • μισό αχλάδι
  • χυμό μήλου ή νερό

Credits

Κείμενο: Ρήγας Ρηγόπουλος
Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε νόστιμα νέα!