Μήλο με αχλάδι
Το μήλο με το αχλάδι κάνουν έναν πολύ νόστιμο και θρεπτικό συνδυασμό.
Προετοιμάζουμε το χώρο εργασίας.
Πλένουμε, καθαρίζουμε και κόβουμε σε κομματάκια το μήλο και το αχλάδι.
Τα βάζουμε σε μία κατσαρολίτσα και τα καλύπτουμε με χυμό μήλου ή νερό.
Τα βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν και αποσύρουμε.
Τα βάζουμε στο μπλέντερ και τα χτυπάμε μέχρι να γίνουν πουρές.
Πλένουμε, καθαρίζουμε και κόβουμε σε κομματάκια το μήλο και το αχλάδι.
Τα βάζουμε σε μία κατσαρολίτσα και τα καλύπτουμε με χυμό μήλου ή νερό.
Τα βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν και αποσύρουμε.
Τα βάζουμε στο μπλέντερ και τα χτυπάμε μέχρι να γίνουν πουρές.
Συστατικά
(για 2-3 μερίδες)- μισό μήλο
- μισό αχλάδι
- χυμό μήλου ή νερό
Credits
Κείμενο: Ρήγας ΡηγόπουλοςΠαρατηρήσεις
Σχετικές συνταγές
Αναζήτηση στο Food Project
hot chili links
-
Γαστρονομικά Νέα
-
Ακολουθήστε μας
-
Γλωσσάρι
-
Υπηρεσίες για Επιχειρήσεις
-
Cooking Lessons in Athens