Σαλάτα Coleslaw

Προετοιμάζουμε το χώρο εργασίας.
 
Καθαρίζουμε, πλένουμε και στραγγίζουμε τα λαχανικά και τα μυρωδικά.
 
Τρίβουμε στο τρίφτη (στο χοντρό), το καρότο και ψιλοκόβουμε το λάχανο και τα κρεμμυδάκια. Τα βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ.
 
Ψιλοκόβουμε το μαϊντανό, το σχοινόπρασο και τα προσθέτουμε στα υπόλοιπα υλικά.
 
Τέλος προσθέτουμε στο μπολ τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα, το ξίδι, το αλάτι, το πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.
 
Βάζουμε το μπολ στο ψυγείο για 20 λεπτά και μετά σερβίρουμε.
 
Καλή σας όρεξη...
 

Συστατικά

(για 4 άτομα)
  • 2 καρότα μεγάλα
  • ¼ άσπρο λάχανο
  • 5 κρεμμυδάκια φρέσκα
  • 100 γρ. μαγιονέζα
  • 1 κ. σούπας μαϊντανό
  • 1 κ. σούπας μουστάρδας
  • 1 κ. γλυκού ξίδι
  • 10 κλωναράκια σχοινόπρασο
  • αλάτι χοντρό
  • πιπέρι φρέσκο

Credits

Κείμενο: Ρήγας Ρηγόπουλος
Φωτογραφία: Ζέτα Παπαϊωάννου
Food Styling: Ρήγας Ρηγόπουλος
Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε νόστιμα νέα!