Σαλάτα Coleslaw
Προετοιμάζουμε το χώρο εργασίας.
Καθαρίζουμε, πλένουμε και στραγγίζουμε τα λαχανικά και τα μυρωδικά.
Τρίβουμε στο τρίφτη (στο χοντρό), το καρότο και ψιλοκόβουμε το λάχανο και τα κρεμμυδάκια. Τα βάζουμε σε ένα μεγάλο μπολ.
Ψιλοκόβουμε το μαϊντανό, το σχοινόπρασο και τα προσθέτουμε στα υπόλοιπα υλικά.
Τέλος προσθέτουμε στο μπολ τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα, το ξίδι, το αλάτι, το πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.
Βάζουμε το μπολ στο ψυγείο για 20 λεπτά και μετά σερβίρουμε.
Καλή σας όρεξη...
Συστατικά
(για 4 άτομα)- 2 καρότα μεγάλα
- ¼ άσπρο λάχανο
- 5 κρεμμυδάκια φρέσκα
- 100 γρ. μαγιονέζα
- 1 κ. σούπας μαϊντανό
- 1 κ. σούπας μουστάρδας
- 1 κ. γλυκού ξίδι
- 10 κλωναράκια σχοινόπρασο
- αλάτι χοντρό
- πιπέρι φρέσκο
Credits
Κείμενο: Ρήγας ΡηγόπουλοςΦωτογραφία: Ζέτα Παπαϊωάννου
Food Styling: Ρήγας Ρηγόπουλος
Παρατηρήσεις
Σχετικές συνταγές
Αναζήτηση στο Food Project
hot chili links
-
Γαστρονομικά Νέα
-
Ακολουθήστε μας
-
Γλωσσάρι
-
Υπηρεσίες για Επιχειρήσεις
-
Cooking Lessons in Athens