Ντιπ Γουακαμόλε

Προετοιμάζουμε το χώρο εργασίας.

Ανοίγουμε τα αβοκάντο με το μαχαίρι. (για το πώς τα ανοίγουμε εύκολα δείτε το βίντεο)

Φτιάχουμε το γουακαμόλε πολτοποιόντας το αβοκάντο μέσα σε ένα μπολ, ανακετεύουμε με το σκόρδο, τη πιπεριά ψιλοκομμένη, το χυμό μοσχολέμονου, το ταμπάσκο και τη γούστερσάιρ σος. Αναμειγνύουμε καλά και βάζουμε όσο αλατοπίπερο θέλουμε.

Tips:

Το αβοκάντο είναι υγειινότατο με καλά λιπαρά ω-3.

Συστατικά

(υλικά για 6-8 άτομα)
  • 3 αβοκάντο ώριμα
  • 1 σκόρδο λιωμένο
  • 1 πιπεριά καυτερή
  • 2 μοσχολέμονα (χυμός)
  • 1 κουτ. γλυκού ταμπάσκο
  • 1 κουτ. γλυκού Worcesteshire sause

Credits

Κείμενο: Ρήγας Ρηγόπουλος
Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε νόστιμα νέα!