Ντιπ Γουακαμόλε
Προετοιμάζουμε το χώρο εργασίας.
Ανοίγουμε τα αβοκάντο με το μαχαίρι. (για το πώς τα ανοίγουμε εύκολα δείτε το βίντεο)
Φτιάχουμε το γουακαμόλε πολτοποιόντας το αβοκάντο μέσα σε ένα μπολ, ανακετεύουμε με το σκόρδο, τη πιπεριά ψιλοκομμένη, το χυμό μοσχολέμονου, το ταμπάσκο και τη γούστερσάιρ σος. Αναμειγνύουμε καλά και βάζουμε όσο αλατοπίπερο θέλουμε.
Tips:
Το αβοκάντο είναι υγειινότατο με καλά λιπαρά ω-3.
Ανοίγουμε τα αβοκάντο με το μαχαίρι. (για το πώς τα ανοίγουμε εύκολα δείτε το βίντεο)
Φτιάχουμε το γουακαμόλε πολτοποιόντας το αβοκάντο μέσα σε ένα μπολ, ανακετεύουμε με το σκόρδο, τη πιπεριά ψιλοκομμένη, το χυμό μοσχολέμονου, το ταμπάσκο και τη γούστερσάιρ σος. Αναμειγνύουμε καλά και βάζουμε όσο αλατοπίπερο θέλουμε.
Tips:
Το αβοκάντο είναι υγειινότατο με καλά λιπαρά ω-3.
Συστατικά
(υλικά για 6-8 άτομα)- 3 αβοκάντο ώριμα
- 1 σκόρδο λιωμένο
- 1 πιπεριά καυτερή
- 2 μοσχολέμονα (χυμός)
- 1 κουτ. γλυκού ταμπάσκο
- 1 κουτ. γλυκού Worcesteshire sause
Credits
Κείμενο: Ρήγας ΡηγόπουλοςΑναζήτηση στο Food Project
hot chili links
-
Γαστρονομικά Νέα
-
Ακολουθήστε μας
-
Γλωσσάρι
-
Υπηρεσίες για Επιχειρήσεις
-
Cooking Lessons in Athens