Σάλτσα Κοκτέϊλ
Προετοιμάζουμε το χώρο εργασίας.
Προσθέτουμε τη κέτσαπ, το ουϊσκι, το ταμπάσκο, την αγγλική σάλτσα και το πιπέρι καγιέν και ανακατεύουμε καλά.
Τόσο απλά, ιδανική για να συνοδέψουμε θαλασσινά.
Συστατικά
- 500 γρ. μαγιονέζα
- 1-2 κ. σούπας κέτσαπ
- λίγο ουίσκι
- λίγο ταμπάσκο
- λίγο αγγλική σάλτσα
- πιπέρι καγιέν
Credits
Βίντεο-Μοντάζ: Δημήτρης ΑναγνωστόπουλοςΚείμενο: Ρήγας Ρηγόπουλος
Φωτογραφία: Ζέτα Παπαϊωάννου
Σχετικές συνταγές
Αναζήτηση στο Food Project
hot chili links
-
Γαστρονομικά Νέα
-
Ακολουθήστε μας
-
Γλωσσάρι
-
Υπηρεσίες για Επιχειρήσεις
-
Cooking Lessons in Athens