Σος Γιουρτιού και Άνηθου

Προετοιμάζουμε το χώρο εργασίας.

Χτυπάμε το γιαούρτι σέ ένα μπλέντερ μέχρι να γίνει ένας λείος πολτός, προσθέτουμε τον άνηθο, το αλάτι, το πιπέρι, το ελαιόλαδο και συνεχίζουμε το χτύπημα για μισό λεπτό ακόμα.

Ελέγχουμε τα καρυκεύματα και είμαστε έτοιμοι.

Συστατικά

(για 4 άτομα)
  • 400 γρ. γιαούρτι βιολογικό
  • αλάτι, πιπέρι
  • ελαιόλαδο
  • 2 κ. σούπας άνηθο ψιλοκομμένο

Credits

Κείμενο: Ρήγας Ρηγόπουλος
Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε νόστιμα νέα!