Ατομικοί Ντάκοι με Πάστα Ελιάς Γιαουρτιού

Προετοιμάζουμε το χώρο εργασίας.
 
Καθαρίζουμε τις ελιές από το κουκούτσι και τις βάζουμε στο μπλέντερ.
 
Προσθέτουμε το γιαούρτι, το θυμάρι, το ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν.
 
Βάζουμε λίγο ντιπ σε κάθε κριθαροκούλουρο, προσθέτουμε λίγο ακόμα θυμάρι και έτοιμο.
 
Καλή σας όρεξη...

Συστατικά

(για 4 άτομα)
  • 16 μικρά κριθαροκούλουρα κρητικά
  • 40 ελιές θρούμπες κρητικές
  • 2 κ. σούπας γιαούρτι βιολογικό
  • 1 κ. σούπας ελαιόλαδο
  • αλάτι χοντρό
  • πιπέρι φρέσκο
  • θυμάρι

Credits

Κείμενο: Ρήγας Ρηγόπουλος
Φωτογραφία: Ζέτα Παπαϊωάννου
Food Styling: Ρήγας Ρηγόπουλος
Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε νόστιμα νέα!