Ατομικοί Ντάκοι με Πάστα Ελιάς Γιαουρτιού
Προετοιμάζουμε το χώρο εργασίας.
Καθαρίζουμε τις ελιές από το κουκούτσι και τις βάζουμε στο μπλέντερ.
Προσθέτουμε το γιαούρτι, το θυμάρι, το ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθούν.
Βάζουμε λίγο ντιπ σε κάθε κριθαροκούλουρο, προσθέτουμε λίγο ακόμα θυμάρι και έτοιμο.
Καλή σας όρεξη...
Συστατικά
(για 4 άτομα)- 16 μικρά κριθαροκούλουρα κρητικά
- 40 ελιές θρούμπες κρητικές
- 2 κ. σούπας γιαούρτι βιολογικό
- 1 κ. σούπας ελαιόλαδο
- αλάτι χοντρό
- πιπέρι φρέσκο
- θυμάρι
Credits
Κείμενο: Ρήγας ΡηγόπουλοςΦωτογραφία: Ζέτα Παπαϊωάννου
Food Styling: Ρήγας Ρηγόπουλος
Παρατηρήσεις
Σχετικές συνταγές
Αναζήτηση στο Food Project
hot chili links
-
Γαστρονομικά Νέα
-
Ακολουθήστε μας
-
Γλωσσάρι
-
Υπηρεσίες για Επιχειρήσεις
-
Cooking Lessons in Athens