Σπαράγγια με Χαμόν Σεράνο
Προετοιμάζουμε το χώρο εργασίας.
Κόβουμε το κάτω μέρος από τα σπαράγγια. Βάζουμε μία κατσαρόλα με αλατισμένο νερό να πάρει βράση. Προσθέτουμε τα σπαράγγια και τα σιγοβράζουμε για 2 λεπτά. Τα βγάζουμε και αμέσως τα βουτάμε σε παγωμένο νερό, έτσι ώστε να διατηρήσουν το χρώμα τους. Τα στραγγίζουμε σε αποροφητικό χαρτί.
Τυλίγουμε 2 σπαράγγια με 1 φέτα χαμόν Σεράνο. Επαναλαμβάνουμε για τα υπόλοιπα σπαράγγια και το υπόλοιπο χαμόν.
Τα αφήνουμε στο ψυγείο μέχρι να έρθει η ώρα να τα σερβίρουμε.
Κόβουμε το κάτω μέρος από τα σπαράγγια. Βάζουμε μία κατσαρόλα με αλατισμένο νερό να πάρει βράση. Προσθέτουμε τα σπαράγγια και τα σιγοβράζουμε για 2 λεπτά. Τα βγάζουμε και αμέσως τα βουτάμε σε παγωμένο νερό, έτσι ώστε να διατηρήσουν το χρώμα τους. Τα στραγγίζουμε σε αποροφητικό χαρτί.
Τυλίγουμε 2 σπαράγγια με 1 φέτα χαμόν Σεράνο. Επαναλαμβάνουμε για τα υπόλοιπα σπαράγγια και το υπόλοιπο χαμόν.
Τα αφήνουμε στο ψυγείο μέχρι να έρθει η ώρα να τα σερβίρουμε.
Συστατικά
(για 24 σπαράγγια)
- 24 τεμ. σπαράγγια σε ματσάκια
- 12 φέτες χαμόν Σεράνο
Credits
Κείμενο: Ρήγας ΡηγόπουλοςΑναζήτηση στο Food Project
hot chili links
-
Γαστρονομικά Νέα
-
Ακολουθήστε μας
-
Γλωσσάρι
-
Υπηρεσίες για Επιχειρήσεις
-
Cooking Lessons in Athens