Κρητική Ομελέτα με Μελιτζάνες
Προετοιμάζουμε το χώρο εργασίας.
Τις βάζουμε μέσα σε νερό αλατισμένο για 1 ώρα να ξεπικρίσουν.
Τις τηγανίζουμε σε ένα τηγάνι με το ελαιόλαδο, σε χαμηλή θερμοκρασία.
Πλένουμε καλά τη μελιτζάνα και τη κόβουμε σε λεπτές φέτες.
Τις βάζουμε μέσα σε νερό αλατισμένο για 1 ώρα να ξεπικρίσουν.
Τις τηγανίζουμε σε ένα τηγάνι με το ελαιόλαδο, σε χαμηλή θερμοκρασία.
Μόλις ψηθούν προσθέτουμε τα αβγά χτυπημένα, με αλάτι, πιπερι, ρίγανη και τη φέτα σε θρυμματισμένη. Μόλις ψηθεί από τη μία πλευρά το γυρίζουμε από την άλλη, αφήνοντας λίγο και σερβίρουμε.
Συστατικά
(υλικά για 4 άτομα)- 8 αβγά
- 1 μελιτζάνα μεγάλη
- 1 ½ φλυτζ. ελαιόλαδο
- 150 γρ. φέτα
- αλάτι, πιπέρι
- ρίγανη
Credits
Παρατηρήσεις
Σχετικές συνταγές
Αναζήτηση στο Food Project
hot chili links
-
Γαστρονομικά Νέα
-
Ακολουθήστε μας
-
Γλωσσάρι
-
Υπηρεσίες για Επιχειρήσεις
-
Cooking Lessons in Athens