Παραδοσιακή Ελληνική Κουζίνα
Άρθρα
-
Απάκι Σωτέ με Ξύδι και Θυμάρι
Απάκι σωτέ με φρέσκο θυμάρι και ξύδι. -
Ομελέτα με Παστό Χοιρινό Πράσο και Κάρδαμο
Μία ομελέτα από την αρχαία Ελλάδα με πράσο, κάρδαμο, χοιρινό παστό και μέλι. -
Αθηναϊκή Σαλάτα με Σαλάχι και Πέρκα
Μία παραδοσιακή σαλάτα της Αθήνας, Αθηναϊκή σαλάτα με σαλάχι και πέρκα. -
Χταπόδι με Πατάτες στο Φούρνο
Μία συνταγή για χταπόδι στο φούρνο με πατάτες κρασί και θυμάρι. Ιδανικός μεζές για τσίπουρο και για νηστεία. -
Kοτόπουλο Κοκκινιστό με Δενρολίβανο και Κόλιανδρο
Μία διαφορετική συνταγή για κοκκινιστό κοτόπουλο από τον chef μας. -
Πένες με Απάκι Ντομάτα Πιπεριά και Μυζήθρα Χανίων
Μία συνταγή για μακαρόνια εμπνευσμένη από τη Κρήτη, το απάκι και τη μυζήθρα. Με μακαρόνι σκιουφιχτό έχουμε ένα παραδοσιακό κρητικό πιάτο. -
Κόκκορας Κρασάτος στη Γάστρα
Μία παραδοσιακή ελληνική συνταγή για κόκκορα κρασάτο, ίσως η πιο απλή εκτέλεση, από τον chef μας με αγάπη. Πιάτο ημέρας του Σαλίγκαρου στα Εξάρχεια. -
Χοχλιοί Μπουμπουριστοί
Η συνταγή για σαλιγκάρια μπουμπουριστά από τη Κρήτη, με μυστίκα για τους επαγγελματίες της εστίασης. -
Σύγκλινο Σωτέ με Ντομάτα Πιπεριά και Ντιπ Γιαουρτιού
Ένας εξαιρετικός μεζές με σύγκλινο για τσίπουρο, μπύρα ή κρασί από τον chef μας. Μεζές και για επαγγελματίες. -
Μανιτάρια με Βολβούς και Γογγύλια
Μία συνταγή από την αρχαία Ελλάδα με βολβούς, μανιτάρια και γογγύλια.
Αναζήτηση στο Food Project
hot chili links
-
Γαστρονομικά Νέα
-
Ακολουθήστε μας
-
Γλωσσάρι
-
Υπηρεσίες για Επιχειρήσεις
-
Cooking Lessons in Athens