Κριθαλοκούλουρα με Ανθότυρο
Προετοιμάζουμε το χώρο εργασίας.
Καθαρίζουμε, πλένουμε και στραγγίζουμε τις ντομάτες. Τις τρίβουμε στο τρίφτη στο χοντρό και τους προσθέτουμε λίγο αλάτι.
Βάζουμε στα κριθαροκούλουρα πρώτα μια στρώση ντομάτα, στη συνέχεια μία στρώση ανθότυρο, λίγο ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και ρίγανη ή θυμάρι.
Σερβίρουμε σε πιατέλα με ελιές κρητικές.
Καλή σας όρεξη και στην υγειά μας…
Συστατικά
(για 4 άτομα)- 16 μικρά κρητικά κριθαλοκούλουρα
- 2 ντομάτες μεγάλες ώριμες
- 100-150 γρ. κρητικό ανθότυρο
- 16 ελιές θρούμπες
- ελαιόλαδο
- ρίγανη ή θυμάρι
- αλάτι χοντρό
- πιπέρι φρέσκο
Credits
Κείμενο: Ρήγας ΡηγόπουλοςΦωτογραφία: Ζέτα Παπαϊωάννου
Food Styling: Ρήγας Ρηγόπουλος
Παρατηρήσεις
Σχετικές συνταγές
Αναζήτηση στο Food Project
hot chili links
-
Γαστρονομικά Νέα
-
Ακολουθήστε μας
-
Γλωσσάρι
-
Υπηρεσίες για Επιχειρήσεις
-
Cooking Lessons in Athens