Σάλτσα Ωρόρ
Προετοιμάζουμε το χώρο εργασίας.
Βάζουμε το βούτυρο σε μία κατσαρόλα το ζεστένουμε και προσθέτουμε το αλεύρι ανακατεύοντας με μία σπάτουλα, μέχρι το ρού να γίνει ξανθό προσέχοντας μή μας καεί ή να μη μας σβολιάσει.
Προσθέτουμε το γάλα χλιαρό, ανακατεύοντας με σύρμα αυτή τη φορά και βράζουμε σε σιγανή φωτιά.
Προσθέτουμε με προσοχή την ανάλογη ποσότητα καρυκευμάτων.
Τέλος προσθέτουμε στη μπεσαμέλ τη σάλτσα τομάτα, και αφήνουμε να βράσει μέχρι να δέσει.
Συστατικά
- 80 γρ. βούτυρο
- 80 γρ. αλεύρι
- 1 λίτρο γάλα
- αλάτι
- πιπέρι
- μοσχοκάρυδο
- 120 γρ. σάλτσα τομάτας
Credits
Κείμενο: Ρήγας ΡηγόπουλοςΣχετικές συνταγές
Αναζήτηση στο Food Project
hot chili links
-
Γαστρονομικά Νέα
-
Ακολουθήστε μας
-
Γλωσσάρι
-
Υπηρεσίες για Επιχειρήσεις
-
Cooking Lessons in Athens