Θαλασσινά
Άρθρα
-
Αντσούγιες Σκορδάτες
Ένας υπέροχος, απλός και εύκολος μεζές για κρασί. -
Γαρίδες με Σκόρδο και Βότανα
Μία πολύ νόστιμη και εύκολη εκτέλεση για γαρίδες.
-
Ψητές Γαρίδες Πεταλούδα με Βούτυρο, Μοσχολέμονο και Πιπεριές
Όταν μαγειρεύουμε τις γαρίδες ολόκληρες, μένουν ζουμερές και χυμώδεις. Επίσης οι μεγαλύτερες γαρίδες κόβονται πιο εύκολα σε σχήμα πεταλούδας. -
Γαρίδες Σκορδάτες
Ένας ωραίος μεζές για να συνοδεύσετε ένα καλό τσίπουρο. -
Ξιφίας ο Μεσογειακός
Ξιφίας με σάλτσα τομάτας από ελιές και κάπαρη. Από τα πιό νόστιμα ψάρια.
-
Πεσκανδρίτσα Ποσέ με Κρόκο Κωζάνης
Πεσκανδρίτσα με υπέροχη σάλτσα Ζαφόρα. -
Σουπιές με Σπανάκι
Ωραία συνταγή που μπορούμε να "παίξουμε" και με το μελάνι της σουπιάς.
-
Σφυρίδα α λα Σπετσιώτα
Σφυρίδα στο φούρνο με σάλτσα τομάτας.
-
Σφυρίδα Σχάρας
Σφυρίδα σχάρας με τα μικρά μυστικά για να μη μας σπάσει κατά το ψήσιμο.
-
Χταποδάκι Κρασάτο
Από τις καλύτερες συνταγές για χταπόδι κρασάτο. Μας έρχεται από τα Δωδεκάνησα.
Αναζήτηση στο Food Project
hot chili links
Τελευταία άρθρα από την ομάδα του food project...
-
Πώς καθαρίζουμε και φιλετάρουμε τις σαρδέλες και τους γαύρους
Δείτε στο βίντεο πώς φιλετάρουμε τις σαρδέλες και τους γαύρους. -
Πως κόβουμε τις γαρίδες "πεταλούδα"
Δείτε στο βίντεο πως κάνουμε στις γαρίδες το κόψιμο πεταλούδα, που θα μας δώσει ένα υπέροχο οπτικό αποτέλεσμα.
-
Γαστρονομικά Νέα
-
Ακολουθήστε μας
-
Γλωσσάρι
-
Υπηρεσίες για Επιχειρήσεις
-
Cooking Lessons in Athens