Σουβλάκια Τομάτας Φέτας

Για να φτιάξουμε 20 σουβλάκια, κόβουμε ένα μεγάλο κομμάτι φέτας σε κύβους των 2,5 εκ. και 10 τοματίνια στη μέση.

Περνάμε από ένα κομματάκι φέτα και ένα κομματάκι τοματίνι σε κάθε καλαμάκι. Μέσα σε ένα μπολ αναμειγνύουμε 1 κουταλάκι κοπανισμένους μαραθόσπορους, 1 κουταλιά ξύσμα λεμονιού, λίγο πιπέρι καγιέν και 1 κουταλιά παρθένο ελαιόλαδο. Τοποθετουμε τα σουβλάκια μέσα σε σκεύος, αλατοπιπερώνουμε, τα περιχύνουμε με τη μαρινάδα και τα αφήνουμε για μία ώρα.

Τέλος τα σερβίρουμε σε πιατέλα.

Συστατικά

(για 20 σουβλάκια)
  • 300 γρ. φέτα
  • 10 τοματίνια
  • λίγο ελαιόλαδο
  • αλάτι, πιπέρι
  • 1 κουτ. γλυκού μαραθόσπορους
  • 1/2 κουτ. γλυκού λεμόνι ξύσμα
  • λίγο πιπέρι καγιέν


Credits

Newsletter
Συμπληρώστε το email σας για να λαμβάνετε νόστιμα νέα!