Σουβλάκια Τομάτας Φέτας
Για να φτιάξουμε 20 σουβλάκια, κόβουμε ένα μεγάλο κομμάτι φέτας σε κύβους των 2,5 εκ. και 10 τοματίνια στη μέση.
Περνάμε από ένα κομματάκι φέτα και ένα κομματάκι τοματίνι σε κάθε καλαμάκι. Μέσα σε ένα μπολ αναμειγνύουμε 1 κουταλάκι κοπανισμένους μαραθόσπορους, 1 κουταλιά ξύσμα λεμονιού, λίγο πιπέρι καγιέν και 1 κουταλιά παρθένο ελαιόλαδο. Τοποθετουμε τα σουβλάκια μέσα σε σκεύος, αλατοπιπερώνουμε, τα περιχύνουμε με τη μαρινάδα και τα αφήνουμε για μία ώρα.
Τέλος τα σερβίρουμε σε πιατέλα.
Περνάμε από ένα κομματάκι φέτα και ένα κομματάκι τοματίνι σε κάθε καλαμάκι. Μέσα σε ένα μπολ αναμειγνύουμε 1 κουταλάκι κοπανισμένους μαραθόσπορους, 1 κουταλιά ξύσμα λεμονιού, λίγο πιπέρι καγιέν και 1 κουταλιά παρθένο ελαιόλαδο. Τοποθετουμε τα σουβλάκια μέσα σε σκεύος, αλατοπιπερώνουμε, τα περιχύνουμε με τη μαρινάδα και τα αφήνουμε για μία ώρα.
Τέλος τα σερβίρουμε σε πιατέλα.
Συστατικά
(για 20 σουβλάκια)- 300 γρ. φέτα
- 10 τοματίνια
- λίγο ελαιόλαδο
- αλάτι, πιπέρι
- 1 κουτ. γλυκού μαραθόσπορους
- 1/2 κουτ. γλυκού λεμόνι ξύσμα
- λίγο πιπέρι καγιέν
Credits
Σχετικές συνταγές
- Bruschetta με Αυγοτάραχο και Καππαρόφυλλα
- Finger Food Καβουρμά με Αγγουράκι Τουρσί Ντοματίνια και Σχοινόπρασο
- Finger Food με Ντιπ από Παντζάρι και Φέτα με Σαλάμι Αέρος και Ραπανάκι
- Spring Rolls με Λαχανικά
- Αυγοτάραχο με Αποξηραμένα Σύκα
- Γαρίδες Σωτέ με Ούζο και Ντιπ Μαϊντανού
- Γαρίδες Σωτέ με Ρετσίνα Μαλαματίνα και Θυμάρι
- Γαρίδες Σωτέ Πεταλούδα με Μοσχολέμονο και Σόγια
- Γαρίδες Τηγανιτές
- Γαριδοκροκέτες
Αναζήτηση στο Food Project
hot chili links
-
Γαστρονομικά Νέα
-
Ακολουθήστε μας
-
Γλωσσάρι
-
Υπηρεσίες για Επιχειρήσεις
-
Cooking Lessons in Athens